Lihasta.fi kokoaa yhteen ajankohtaista tietoa ja keskustelua kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Millainen on suomalainen lihantuotantoketju? Tietoa kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Mitä liha-alalla ja ruokatrendeissä tapahtuu? Tutustu tuoreimpiin kirjoituksiin, kannanottoihin ja inspiroidu kokkaamaan kotimaisesta lihasta.

Kotimaisen lihan viikko oli kouluissa 14.–18.11.2016 järjestetty teemaviikko, jonka aikana koululaisilla oli mahdollisuus tutustua kotimaisen lihan tuotantoon, käyttöön ja lihan matkaan tilalta ruokapöytään.

Mikä on Lihasta-viestintähanke? Lue lisää täältä.

Etsitkö tietoa kotimaisesta lihasta, lihantuotannosta tai lihan kulutuksesta Suomessa? Täältä voit hakea haluamaasi tietoa sivuston sisällöistä.

Facebook-postaus käyttäjältä Lihasta

Maistuisiko makaronilaatikko? Kokeile keittämättä valmista makaronilaatikkoa! Mikäs sen parempi kylkiäinen maanantaille kuin tuttu ja turvallinen kotimainen jauheliha – maukasta alkanutta viikkoa :)
Keittämättä valmis lihamakaronilaatikko on arjen hittiruoka - helposti isommallekin porukalle iltalehti.fi

Makaronilaatikon valmistuksessa voi hieman oikaista ja jättää makaronit keittämättä ja jauhelihat paistamatta. Herkullista tulee.