Lihasta.fi kokoaa yhteen ajankohtaista tietoa ja keskustelua kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Millainen on suomalainen lihantuotantoketju? Tietoa kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Mitä liha-alalla ja ruokatrendeissä tapahtuu? Tutustu tuoreimpiin kirjoituksiin, kannanottoihin ja inspiroidu kokkaamaan kotimaisesta lihasta.

Kotimaisen lihan viikko oli kouluissa 14.–18.11.2016 järjestetty teemaviikko, jonka aikana koululaisilla oli mahdollisuus tutustua kotimaisen lihan tuotantoon, käyttöön ja lihan matkaan tilalta ruokapöytään.

Mikä on Lihasta-viestintähanke? Lue lisää täältä.

Etsitkö tietoa kotimaisesta lihasta, lihantuotannosta tai lihan kulutuksesta Suomessa? Täältä voit hakea haluamaasi tietoa sivuston sisällöistä.

Facebook-postaus käyttäjältä Lihasta

Isänpäivä on pihvi! Miten valmistat herkullisimmat pihvit? Miten paistat, entä miten maustat? Jaa parhaat pihvivinkkisi kommentoimalla alle ja voit voittaa lahjakortin isänpäiväherkkujen hankintaan. Arvomme 6.11. kaikkien vastanneiden joukosta yhden onnekkaan. Voittajaan otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä. Arvonnan säännöt osoitteessa: https://www.lihasta.fi/facebook-arvontojen-saannot