Lihasta.fi kokoaa yhteen ajankohtaista tietoa ja keskustelua kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Millainen on suomalainen lihantuotantoketju? Tietoa kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Mitä liha-alalla ja ruokatrendeissä tapahtuu? Tutustu tuoreimpiin kirjoituksiin, kannanottoihin ja inspiroidu kokkaamaan kotimaisesta lihasta.

Kotimaisen lihan viikko oli kouluissa 14.–18.11.2016 järjestetty teemaviikko, jonka aikana koululaisilla oli mahdollisuus tutustua kotimaisen lihan tuotantoon, käyttöön ja lihan matkaan tilalta ruokapöytään.

Mikä on Lihasta-viestintähanke? Lue lisää täältä.

Etsitkö tietoa kotimaisesta lihasta, lihantuotannosta tai lihan kulutuksesta Suomessa? Täältä voit hakea haluamaasi tietoa sivuston sisällöistä.

Facebook-postaus käyttäjältä Lihasta

Kaupasta keittiöön -materiaali julkaistu! Halusimme jakaa kokkailun iloa ja kannustaa tekemään harkittuja valintoja niin kaupassa kuin keittössäkin – tästä syntyi Kaupasta keittiöön. Materiaalissa käsitellään muun muassa elintarvikehygieniaa, ruoan alkuperän merkitystä sekä erilaisten liharuokien ja ruhon osien valmistusta. Materiaali on suunnattu opetuskäytön tueksi yläkouluihin, mutta sitä voi hyvin soveltaa kotikeittiössäkin perheen nuorten kanssa! Tutustu materiaaliin verkkosivuillamme.
Kaupasta keittiöön -materiaali kannustaa kokkailemaan ja tekemään harkittuja valintoja lihasta.fi

Lihasta-hanke on laatinut yläkoulujen kotitaloustunneille suunnatun materiaalin, joka kannustaa kokkailemaan ja tekemään harkittuja valintoja. Tutustu materiaaliin täältä!