Lihasta.fi kokoaa yhteen ajankohtaista tietoa ja keskustelua kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Millainen on suomalainen lihantuotantoketju? Tietoa kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Mitä liha-alalla ja ruokatrendeissä tapahtuu? Tutustu tuoreimpiin kirjoituksiin, kannanottoihin ja inspiroidu kokkaamaan kotimaisesta lihasta.

Kotimaisen lihan viikko oli kouluissa 14.–18.11.2016 järjestetty teemaviikko, jonka aikana koululaisilla oli mahdollisuus tutustua kotimaisen lihan tuotantoon, käyttöön ja lihan matkaan tilalta ruokapöytään.

Mikä on Lihasta-viestintähanke? Lue lisää täältä.

Etsitkö tietoa kotimaisesta lihasta, lihantuotannosta tai lihan kulutuksesta Suomessa? Täältä voit hakea haluamaasi tietoa sivuston sisällöistä.

Facebook-postaus käyttäjältä Lihasta

Vappu Pimiän chili con carne on ihan parhaita syys- ja talviruokia! Se syntyy kuin itsestään, sillä aikaa kun syöjät ovat vaikka pihahommissa. Kaveriksi riisi, ja ateria on täydellinen! Katso Vapun resepti verkkosivuiltamme ja ryhdy kokkailemaan!
Vappu Pimiän reseptikirjasta: Chili con carne lihasta.fi

Viluttaako lähenevä syksy ja talvi? Ei hätää, Vapun chili con carne -reseptillä saat lämpöä arkeesi!