Lihasta.fi kokoaa yhteen ajankohtaista tietoa ja keskustelua kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Millainen on suomalainen lihantuotantoketju? Tietoa kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Mitä liha-alalla ja ruokatrendeissä tapahtuu? Tutustu tuoreimpiin kirjoituksiin, kannanottoihin ja inspiroidu kokkaamaan kotimaisesta lihasta.

Kotimaisen lihan viikko oli kouluissa 14.–18.11.2016 järjestetty teemaviikko, jonka aikana koululaisilla oli mahdollisuus tutustua kotimaisen lihan tuotantoon, käyttöön ja lihan matkaan tilalta ruokapöytään.

Mikä on Lihasta-viestintähanke? Lue lisää täältä.

Etsitkö tietoa kotimaisesta lihasta, lihantuotannosta tai lihan kulutuksesta Suomessa? Täältä voit hakea haluamaasi tietoa sivuston sisällöistä.

Facebook-postaus käyttäjältä Lihasta

Helsingin Sanomien Lasten Uutiset kävi vierailulla nautatilalla ja selvitti, mistä liha tulee. Koululaistoimittajat kuulivat myös, mitä eroa on kotimaisella ja ulkomaisella lihalla: Suomessa eläinten hyvinvointia valvotaan huolella eikä lääkkeitä käytetä turhaan. Katso lähetys suoraan HSTV:stä tai Neloselta ensi sunnuntaina klo 8.50!
Lasten uutiset: Täältä liha tulee meidän lautasillemme – uutislähetyksessä vieraillaan karjatilalla hs.fi

Koululaistoimittajat halusivat selvittää, millaiset elinolot karjaeläimillä on.