Lihasta.fi kokoaa yhteen ajankohtaista tietoa ja keskustelua kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Millainen on suomalainen lihantuotantoketju? Tietoa kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Mitä liha-alalla ja ruokatrendeissä tapahtuu? Tutustu tuoreimpiin kirjoituksiin, kannanottoihin ja inspiroidu kokkaamaan kotimaisesta lihasta.

Kotimaisen lihan viikko oli kouluissa 14.–18.11.2016 järjestetty teemaviikko, jonka aikana koululaisilla oli mahdollisuus tutustua kotimaisen lihan tuotantoon, käyttöön ja lihan matkaan tilalta ruokapöytään.

Mikä on Lihasta-viestintähanke? Lue lisää täältä.

Etsitkö tietoa kotimaisesta lihasta, lihantuotannosta tai lihan kulutuksesta Suomessa? Täältä voit hakea haluamaasi tietoa sivuston sisällöistä.

Facebook-postaus käyttäjältä Lihasta

Elokuun lopulla Lihasta-hankkeella oli Vappu Pimiän kanssa tilaisuus tutustua Kuuselan nautatilan arkeen Loimaalla. Tilaa pyörittävät Mauri ja Katriina Kuusela. Päiviin kuuluu paljon töitä kuivikkeiden levityksestä ruoan jakamiseen ja eläinten voinnin tarkkailusta paperitöihin. Tutustu Lihasta-verkkosivuilla tarkemmin tilan arkeen!
Lihasta ja Vappu Pimiä vierailulla Kuuselan nautatilalla lihasta.fi

Elokuun lopulla Lihasta-hankkeella oli Vappu Pimiän kanssa tilaisuus tutustua Kuuselan nautatilan arkeen Loimaalla. Lue lisää vierailusta artikkelista!