Lihasta.fi kokoaa yhteen ajankohtaista tietoa ja keskustelua kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Millainen on suomalainen lihantuotantoketju? Tietoa kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Mitä liha-alalla ja ruokatrendeissä tapahtuu? Tutustu tuoreimpiin kirjoituksiin, kannanottoihin ja inspiroidu kokkaamaan kotimaisesta lihasta.

Kotimaisen lihan viikko oli kouluissa 14.–18.11.2016 järjestetty teemaviikko, jonka aikana koululaisilla oli mahdollisuus tutustua kotimaisen lihan tuotantoon, käyttöön ja lihan matkaan tilalta ruokapöytään.

Mikä on Lihasta-viestintähanke? Lue lisää täältä.

Etsitkö tietoa kotimaisesta lihasta, lihantuotannosta tai lihan kulutuksesta Suomessa? Täältä voit hakea haluamaasi tietoa sivuston sisällöistä.

Facebook-postaus käyttäjältä Lihasta

Syksyn saapuessa mikään ei voita huolella uunissa kypsyteltyä, mehevää pulled porkia! Tässä Vappu Pimiän reseptissä itämainen makumaailma tuo possuun ripauksen tulisuutta – tarjoa kylmänä tai kuumana riisin ja marinoidun kurkun kera. Maukasta viikonloppua!
Vappu Pimiän reseptikirjasta: Itämainen pulled pork lihasta.fi

Pulled pork pitää pintansa! Kokeile tästä Vapun reseptiä, jossa mehukas possu kohtaa itämaisen makumaailman!