Lihasta.fi kokoaa yhteen ajankohtaista tietoa ja keskustelua kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Millainen on suomalainen lihantuotantoketju? Tietoa kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Mitä liha-alalla ja ruokatrendeissä tapahtuu? Tutustu tuoreimpiin kirjoituksiin, kannanottoihin ja inspiroidu kokkaamaan kotimaisesta lihasta.

Kotimaisen lihan viikko oli kouluissa 14.–18.11.2016 järjestetty teemaviikko, jonka aikana koululaisilla oli mahdollisuus tutustua kotimaisen lihan tuotantoon, käyttöön ja lihan matkaan tilalta ruokapöytään.

Mikä on Lihasta-viestintähanke? Lue lisää täältä.

Etsitkö tietoa kotimaisesta lihasta, lihantuotannosta tai lihan kulutuksesta Suomessa? Täältä voit hakea haluamaasi tietoa sivuston sisällöistä.

Facebook-postaus käyttäjältä Lihasta

Maistuisiko rosvopaisti? Ei muuta kuin kuoppaa kaivamaan! Rosvopaisti on kärsivällisen kokin bravuuri, joka sopii loistavasti hämärtyviin ja viileneviin syysiltoihin. Rosvopaistiin sopii parhaiten possun kassler, ja maustamisessa on vain ruokailijoiden makumieltymykset rajana! Katso Iltalehden vinkit rosvopaistin valmistamiseen linkin takaa.
Älä turhaan pelkää rosvopaistin valmistamista - näillä vinkeillä onnistut helposti iltalehti.fi

Lihapaketit saa kuumasta kuopasta helposti pois rautalangoilla.