Lihasta.fi kokoaa yhteen ajankohtaista tietoa ja keskustelua kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Millainen on suomalainen lihantuotantoketju? Tietoa kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Mitä liha-alalla ja ruokatrendeissä tapahtuu? Tutustu tuoreimpiin kirjoituksiin, kannanottoihin ja inspiroidu kokkaamaan kotimaisesta lihasta.

Kotimaisen lihan viikko oli kouluissa 14.–18.11.2016 järjestetty teemaviikko, jonka aikana koululaisilla oli mahdollisuus tutustua kotimaisen lihan tuotantoon, käyttöön ja lihan matkaan tilalta ruokapöytään.

Mikä on Lihasta-viestintähanke? Lue lisää täältä.

Etsitkö tietoa kotimaisesta lihasta, lihantuotannosta tai lihan kulutuksesta Suomessa? Täältä voit hakea haluamaasi tietoa sivuston sisällöistä.

Facebook-postaus käyttäjältä Lihasta

Vuosittain 1,3 miljardia tonnia ruokaa heitetään roskiin maailmanlaajuisesti. Viimeistään nyt hävikkiviikon aikana on mitä sopivin aika tehdä korjausliike omassa arjessa ja välttää ruokahävikkiä. Älä siis heitä herkkuja hukkaan! Suunnittele viikon ateriat hyvin, osta ainoastaan tarpeeseen, hyödynnä raaka-aineet tehokkaasti ja ota lautasellesi vain se mitä syöt. Esimerkiksi kuvan herkulliset thaikanapullat nautittiin viimeistä murua myöten Lihasta-hankkeen videokuvauksissa :)