Lihasta.fi kokoaa yhteen ajankohtaista tietoa ja keskustelua kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Millainen on suomalainen lihantuotantoketju? Tietoa kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Mitä liha-alalla ja ruokatrendeissä tapahtuu? Tutustu tuoreimpiin kirjoituksiin, kannanottoihin ja inspiroidu kokkaamaan kotimaisesta lihasta.

Kotimaisen lihan viikko oli kouluissa 14.–18.11.2016 järjestetty teemaviikko, jonka aikana koululaisilla oli mahdollisuus tutustua kotimaisen lihan tuotantoon, käyttöön ja lihan matkaan tilalta ruokapöytään.

Mikä on Lihasta-viestintähanke? Lue lisää täältä.

Etsitkö tietoa kotimaisesta lihasta, lihantuotannosta tai lihan kulutuksesta Suomessa? Täältä voit hakea haluamaasi tietoa sivuston sisällöistä.

Facebook-postaus käyttäjältä Lihasta

Syksyn saapuessa mehevä ja maukas kaalikääryle on sesonkiruokaa parhaimmillaan. Päivitä perinteinen resepti ja kokeile näitä muffinivuoassa paistuvia kääryleitä! Nopea resepti valmistuu kotikeittiössä kiireisenkin illan keskellä.
Kaalikääryleet 10 minuutissa maku.fi

Kaalikääryleiden valmistus on hieman työlästä ja aikaa vievää. Tällä ohjeella valmistus sujuu todella nopeasti ja lopputuloksena syntyy herkulliset kaalikääryleet - kuin mummon valmistamat.