Lihasta.fi kokoaa yhteen ajankohtaista tietoa ja keskustelua kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Millainen on suomalainen lihantuotantoketju? Tietoa kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Mitä liha-alalla ja ruokatrendeissä tapahtuu? Tutustu tuoreimpiin kirjoituksiin, kannanottoihin ja inspiroidu kokkaamaan kotimaisesta lihasta.

Kotimaisen lihan viikko oli kouluissa 14.–18.11.2016 järjestetty teemaviikko, jonka aikana koululaisilla oli mahdollisuus tutustua kotimaisen lihan tuotantoon, käyttöön ja lihan matkaan tilalta ruokapöytään.

Mikä on Lihasta-viestintähanke? Lue lisää täältä.

Etsitkö tietoa kotimaisesta lihasta, lihantuotannosta tai lihan kulutuksesta Suomessa? Täältä voit hakea haluamaasi tietoa sivuston sisällöistä.

Facebook-postaus käyttäjältä Lihasta

Jauheliha on monen arkipäivän pelastaja! Ilta-Sanomat keräsi vinkit jauhelihan valintaan: - Valitse nautaa, jos haluat voimakkaan maun. Possun maku on hieman miedompi, broilerin maku puolestaan kaikista miedoin. - Vähärasvainen jauheliha sopii hyvin keittoihin sekä lihapulliin ja pihveihin. - Rasvapitoisempi taas sopii erityisen hyvin uunissa haudutettaviin ruokiin, kuten makaronilaatikkoon. Muista myös tarkistaa jauhelihan alkuperä!
Tiedätkö, mikä jauheliha sopii parhaiten makaronilaatikkoon? is.fi

Jauhelihan valintaan vaikuttaa se, mitä lihasta aikoo valmistaa.