Lihasta.fi kokoaa yhteen ajankohtaista tietoa ja keskustelua kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Millainen on suomalainen lihantuotantoketju? Tietoa kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Mitä liha-alalla ja ruokatrendeissä tapahtuu? Tutustu tuoreimpiin kirjoituksiin, kannanottoihin ja inspiroidu kokkaamaan kotimaisesta lihasta.

Kotimaisen lihan viikko oli kouluissa 14.–18.11.2016 järjestetty teemaviikko, jonka aikana koululaisilla oli mahdollisuus tutustua kotimaisen lihan tuotantoon, käyttöön ja lihan matkaan tilalta ruokapöytään.

Mikä on Lihasta-viestintähanke? Lue lisää täältä.

Etsitkö tietoa kotimaisesta lihasta, lihantuotannosta tai lihan kulutuksesta Suomessa? Täältä voit hakea haluamaasi tietoa sivuston sisällöistä.

Facebook-postaus käyttäjältä Lihasta

Koulut käynnistyvät ja lomat on useimmissa kodeissa lusittu. Kesää on silti vielä jäljellä, joten ota ilo irti viimeisistä grillailuista ja mökkiviikonlopuista! Vappu Pimiän tulisen ribs-reseptin avulla valmistat porsaan kylkipaloille suussasulavan tulisen BBQ-kastikkeen, joka lämmittää viilenevien elokuun iltojen keskellä.
Vappu Pimiän reseptikirjasta: Tuliset ribsit lihasta.fi

Koulut käynnistyvät ja lomat on useimmissa kodeissa lusittu. Kesää on silti vielä jäljellä, joten ota ilo irti viimeisistä grillailuista ja mökkiviikonlopuista!