Lihasta.fi kokoaa yhteen ajankohtaista tietoa ja keskustelua kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Millainen on suomalainen lihantuotantoketju? Tietoa kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Mitä liha-alalla ja ruokatrendeissä tapahtuu? Tutustu tuoreimpiin kirjoituksiin, kannanottoihin ja inspiroidu kokkaamaan kotimaisesta lihasta.

Kotimaisen lihan viikko oli kouluissa 14.–18.11.2016 järjestetty teemaviikko, jonka aikana koululaisilla oli mahdollisuus tutustua kotimaisen lihan tuotantoon, käyttöön ja lihan matkaan tilalta ruokapöytään.

Mikä on Lihasta-viestintähanke? Lue lisää täältä.

Etsitkö tietoa kotimaisesta lihasta, lihantuotannosta tai lihan kulutuksesta Suomessa? Täältä voit hakea haluamaasi tietoa sivuston sisällöistä.

Facebook-postaus käyttäjältä Lihasta

Sormet ristiin, että viikonlopuksi tulisi loistava grillauskeli! Vappu Pimiä nimittäin jakoi Lihasta.fi -sivustolle herkullisen hampurilaisreseptin, jolla teet varmasti ja vaivatta vaikutuksen vaikka mökkivieraisiisi. Hyvän purilaisen salaisuus on laadukkaassa kotimaisessa jauhelihassa, itsetehdyissä sämpylöissä ja oman maun mukaan tuunatuissa lisukkeissa 🍔 Klikkaa linkistä reseptiin! Ps. Hampurilaiset toimivat hyvin myös huonon sään lohturuokana!
Vappu Pimiän reseptikirjasta: hampurilaiset grillissä lihasta.fi

Takuuvarma herkku kesämökillä tai kotiterassilla nautittavaksi: itsetehdyt hampurilaiset! Katso Vappu Pimiän resepti täältä.