Lihasta.fi kokoaa yhteen ajankohtaista tietoa ja keskustelua kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Millainen on suomalainen lihantuotantoketju? Tietoa kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Mitä liha-alalla ja ruokatrendeissä tapahtuu? Tutustu tuoreimpiin kirjoituksiin, kannanottoihin ja inspiroidu kokkaamaan kotimaisesta lihasta.

Kotimaisen lihan viikko oli kouluissa 14.–18.11.2016 järjestetty teemaviikko, jonka aikana koululaisilla oli mahdollisuus tutustua kotimaisen lihan tuotantoon, käyttöön ja lihan matkaan tilalta ruokapöytään.

Mikä on Lihasta-viestintähanke? Lue lisää täältä.

Etsitkö tietoa kotimaisesta lihasta, lihantuotannosta tai lihan kulutuksesta Suomessa? Täältä voit hakea haluamaasi tietoa sivuston sisällöistä.

Facebook-postaus käyttäjältä Lihasta

SuomiAreena päättynyt! Jäikö Mitä Suomi syö 2030? kuulematta? Ei hätää, voit palata paneelikeskustelun kohokohtiin lukemalla artikkelimme, katsomalla keskustelun tallenteen Katsomosta tai pistämällä Kiekun podcastin kuunteluun! Linkit tallenteisiin artikkelissa. Tärpit: – Kotimaisuuden trendi vahvistuu tulevaisuudessa. – Suomalainen ruoka on mahdollinen vientivaltti, mutta kehittyminen sellaiseksi vaatii muun muassa alan yhteistyötä. – 13 vuoden päästä ruokatrendikartta on aiempaa pirstaloituneempi. – Vuonna 2030 tiedämme varmasti, mistä ruoka on peräisin. – Kotimainen liha ei luultavimmin katoa lautasiltamme. Liha ja kasvikset kulkevat käsi kädessä. – "Tuottajat ovat tulevaisuuden rocktähtiä" (Ilkka Alarotu).
Vuoden 2030 ruoka-Suomen trendikartta aiempaa pirstaloituneempi lihasta.fi

Lue tästä lisää SuomiAreenassa järjestetyssä keskustelutilaisuudesta “Mitä Suomi syö 2030? Kuluttajat ja tuottajat ruokatrendien viidakossa”!