Lihasta.fi kokoaa yhteen ajankohtaista tietoa ja keskustelua kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Millainen on suomalainen lihantuotantoketju? Tietoa kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Mitä liha-alalla ja ruokatrendeissä tapahtuu? Tutustu tuoreimpiin kirjoituksiin, kannanottoihin ja inspiroidu kokkaamaan kotimaisesta lihasta.

Kotimaisen lihan viikko oli kouluissa 14.–18.11.2016 järjestetty teemaviikko, jonka aikana koululaisilla oli mahdollisuus tutustua kotimaisen lihan tuotantoon, käyttöön ja lihan matkaan tilalta ruokapöytään.

Mikä on Lihasta-viestintähanke? Lue lisää täältä.

Etsitkö tietoa kotimaisesta lihasta, lihantuotannosta tai lihan kulutuksesta Suomessa? Täältä voit hakea haluamaasi tietoa sivuston sisällöistä.

Facebook-postaus käyttäjältä Lihasta

Sitran huhtikuussa toteuttaman kyselytutkimuksen mukaan 79 prosentille suomalaisista kotimaisista raaka-aineista valmistetun ruoan suosiminen on tärkeää. Kotimaisuudesta ja erityisesti lihan alkuperästä keskusteltiin myös SuomiAreenassa. Nyt Yle on tehnyt selvityksen pikaruokaketjujen raaka-aineiden alkuperästä – katso juttu linkistä.
Katso, mistä hampurilaispihvisi on kotoisin – Selvitimme 8 pikaruokaketjun raaka-aineiden alkuperän yle.fi

Ihmisten asenteet ovat kotimaisuuden puolella, mutta käytännön valintatilanteissa muut asiat vaikuttavat usein enemmän.