Lihasta.fi kokoaa yhteen ajankohtaista tietoa ja keskustelua kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Millainen on suomalainen lihantuotantoketju? Tietoa kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Mitä liha-alalla ja ruokatrendeissä tapahtuu? Tutustu tuoreimpiin kirjoituksiin, kannanottoihin ja inspiroidu kokkaamaan kotimaisesta lihasta.

Kotimaisen lihan viikko oli kouluissa 14.–18.11.2016 järjestetty teemaviikko, jonka aikana koululaisilla oli mahdollisuus tutustua kotimaisen lihan tuotantoon, käyttöön ja lihan matkaan tilalta ruokapöytään.

Mikä on Lihasta-viestintähanke? Lue lisää täältä.

Etsitkö tietoa kotimaisesta lihasta, lihantuotannosta tai lihan kulutuksesta Suomessa? Täältä voit hakea haluamaasi tietoa sivuston sisällöistä.

Facebook-postaus käyttäjältä Lihasta

SuomiAreenaan enää muutama päivä! Maanantaina BEPOPin lavalla klo 13.30 alkaen nähdään kattaus asiantuntijoita keskustelemassa Suomen vuoden 2030 ruokatrendeistä! Muista myös seurata keskustelua Katsomosta! Mitä Suomi syö 2030 on yhteistyössä Ilmastokokin, Lihasta-hankkeen, Luomuliiton ja Pro Luomu ry:n järjestämä keskustelutilaisuus. Tilaisuuden juontaa Vappu Pimiä ja puhujina ovat: Ilkka Alarotu, kaupallinen johtaja, S-ryhmä Elina Heino, tuottaja, Kivijärven tila Johanna Mäkelä, ruokakulttuurin professori, Helsingin yliopisto Sirpa Pietikäinen, europarlamentaarikko Aarne Schildt, tuottaja, Bosgårdin luomutila. Nähdään Porissa! #suomiareena
SuomiAreena - 19. Mitä Suomi syö 2030? Kuluttajat ja tuottajat ruokatrendien viidakossa katsomo.fi

19. Mitä Suomi syö 2030? Kuluttajat ja tuottajat ruokatrendien viidakossa 19. Mitä Suomi syö 2030? Kuluttajat ja tuottajat ruokatrendien viidakossa