Lihasta.fi kokoaa yhteen ajankohtaista tietoa ja keskustelua kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Millainen on suomalainen lihantuotantoketju? Tietoa kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Mitä liha-alalla ja ruokatrendeissä tapahtuu? Tutustu tuoreimpiin kirjoituksiin, kannanottoihin ja inspiroidu kokkaamaan kotimaisesta lihasta.

Kotimaisen lihan viikko oli kouluissa 14.–18.11.2016 järjestetty teemaviikko, jonka aikana koululaisilla oli mahdollisuus tutustua kotimaisen lihan tuotantoon, käyttöön ja lihan matkaan tilalta ruokapöytään.

Mikä on Lihasta-viestintähanke? Lue lisää täältä.

Etsitkö tietoa kotimaisesta lihasta, lihantuotannosta tai lihan kulutuksesta Suomessa? Täältä voit hakea haluamaasi tietoa sivuston sisällöistä.

Facebook-postaus käyttäjältä Lihasta

Kuinka grillata täydellinen pihvi? Millainen paistolämpötila pitää pihvin mehevänä? Onko hiili- ja kaasugrillillä eroa? Entä lisätäänkö suola ennen paistamista vai sen jälkeen? Helsingin Sanomien artikkelissa elintarvikekehityksen tutkimusprofessori Anu Hopia avaa grillausmyyttejä tieteen näkökulmasta.
Oletko grillannut aina väärin? Kemisti kertoo, miten paistat täydellisen pihvin hs.fi

Maltillinen kypsennys estää nesteen karkaamisen lihasyistä ja pitää pihvin mehevänä.