Lihasta.fi kokoaa yhteen ajankohtaista tietoa ja keskustelua kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Millainen on suomalainen lihantuotantoketju? Tietoa kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Mitä liha-alalla ja ruokatrendeissä tapahtuu? Tutustu tuoreimpiin kirjoituksiin, kannanottoihin ja inspiroidu kokkaamaan kotimaisesta lihasta.

Kotimaisen lihan viikko oli kouluissa 14.–18.11.2016 järjestetty teemaviikko, jonka aikana koululaisilla oli mahdollisuus tutustua kotimaisen lihan tuotantoon, käyttöön ja lihan matkaan tilalta ruokapöytään.

Mikä on Lihasta-viestintähanke? Lue lisää täältä.

Etsitkö tietoa kotimaisesta lihasta, lihantuotannosta tai lihan kulutuksesta Suomessa? Täältä voit hakea haluamaasi tietoa sivuston sisällöistä.

Facebook-postaus käyttäjältä Lihasta

Juhannus on tunnetusti ruokarakkaiden ilojuhla! Jos et jaksa grillata, kannattaa kokeilla Vappu Pimiän helppoa reseptiä kokonaisen kanan valmistamiseen uunissa. Ihanaa kepeyttä kanalle tuo raikas sitruuna ja kesäinen porkkana. Herkullista juhannusta!
Vappu Pimiän reseptikirjasta: kokonainen uunikana lihasta.fi

Kuinka moni onkaan kokeillut kokonaisen kanan valmistamista? Nyt on hyvä aika ensimmäiselle kokeilukerralle! Kokonainen uunikana on yllättävän vaivaton, ja sen seuraksi voi vaihtelun vuoksi kokeilla erilaisia lisukkeita maun mukaan. Tässä Vappu…