Lihasta.fi kokoaa yhteen ajankohtaista tietoa ja keskustelua kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Millainen on suomalainen lihantuotantoketju? Tietoa kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Mitä liha-alalla ja ruokatrendeissä tapahtuu? Tutustu tuoreimpiin kirjoituksiin, kannanottoihin ja inspiroidu kokkaamaan kotimaisesta lihasta.

Kotimaisen lihan viikko oli kouluissa 14.–18.11.2016 järjestetty teemaviikko, jonka aikana koululaisilla oli mahdollisuus tutustua kotimaisen lihan tuotantoon, käyttöön ja lihan matkaan tilalta ruokapöytään.

Mikä on Lihasta-viestintähanke? Lue lisää täältä.

Etsitkö tietoa kotimaisesta lihasta, lihantuotannosta tai lihan kulutuksesta Suomessa? Täältä voit hakea haluamaasi tietoa sivuston sisällöistä.

Facebook-postaus käyttäjältä Lihasta

Lihasta on mukana SuomiAreenassa yhdessä Pro Luomun ja Luomuliiton sekä Ilmastokokin kanssa! Tulevaisuuden ruokatrendeihin sukelletaan Vappu Pimiän johdolla keskustelutilaisuudessa "Mitä Suomi syö 2030? Kuluttajat ja tuottajat ruokatrendien viidakossa”. Tervetuloa Poriin maanantaina 10.7. klo 13.30 – lue verkkosivuiltamme tarkemmin, mitä tilaisuudessa on luvassa!
Quornia, kuoriaisia ja kotimaista kinkkua – SuomiAreena-keskustelussa luodataan tulevaisuuden ruokatrendejä lihasta.fi

Lihasta-hanke on mukana SuomiAreenassa yhdessä Pro Luomun ja Luomuliiton sekä Ilmastokokin kanssa. Tervetuloa Poriin!