Lihasta.fi kokoaa yhteen ajankohtaista tietoa ja keskustelua kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Millainen on suomalainen lihantuotantoketju? Tietoa kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Mitä liha-alalla ja ruokatrendeissä tapahtuu? Tutustu tuoreimpiin kirjoituksiin, kannanottoihin ja inspiroidu kokkaamaan kotimaisesta lihasta.

Kotimaisen lihan viikko oli kouluissa 14.–18.11.2016 järjestetty teemaviikko, jonka aikana koululaisilla oli mahdollisuus tutustua kotimaisen lihan tuotantoon, käyttöön ja lihan matkaan tilalta ruokapöytään.

Mikä on Lihasta-viestintähanke? Lue lisää täältä.

Etsitkö tietoa kotimaisesta lihasta, lihantuotannosta tai lihan kulutuksesta Suomessa? Täältä voit hakea haluamaasi tietoa sivuston sisällöistä.

Facebook-postaus käyttäjältä Lihasta

Joko olet saanut käsiisi kauden ensimmäiset raparperit? Testaa, miten raparperi sopii BBQ-marinadiin tai pekonin kaveriksi (paljastusvaroitus: erinomaisesti!). Katso reseptit raparperilla maustettuihin ribseihin ja raparperi-pekonisalaattiin HS:n sivuilta.
Ihanan kirpeä raparperi sopii muuhunkin kuin leivontaan: kokeile sitä salaattiin ja bbq-kastikkeeseen hs.fi

Kirpeän oikukas raparperi kesyyntyy aasialaisten mausteiden seurassa ja grillaamalla. Raparperitortussa maistuvat manteli ja calvados.