Lihasta.fi kokoaa yhteen ajankohtaista tietoa ja keskustelua kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Millainen on suomalainen lihantuotantoketju? Tietoa kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Mitä liha-alalla ja ruokatrendeissä tapahtuu? Tutustu tuoreimpiin kirjoituksiin, kannanottoihin ja inspiroidu kokkaamaan kotimaisesta lihasta.

Kotimaisen lihan viikko oli kouluissa 14.–18.11.2016 järjestetty teemaviikko, jonka aikana koululaisilla oli mahdollisuus tutustua kotimaisen lihan tuotantoon, käyttöön ja lihan matkaan tilalta ruokapöytään.

Mikä on Lihasta-viestintähanke? Lue lisää täältä.

Etsitkö tietoa kotimaisesta lihasta, lihantuotannosta tai lihan kulutuksesta Suomessa? Täältä voit hakea haluamaasi tietoa sivuston sisällöistä.

Facebook-postaus käyttäjältä Lihasta

Parsasesonkia on vielä vähän jäljellä, ja vielä ehtii sovitella parsaa erilaisten lihojen kaveriksi. Anna-lehden mukaan ainakin parsan ja pekonin liitto on herkullinen! Parsa ja liha sopivat molemmat hyvin kesäkeittiöön, joten siitä vain grillikautta avaamaan! Nappaa jutusta reseptit parsa-pekonipasteijoihin, lihakääryleisiin ja keväiseen kinkkusalaattiin.
Parhaat parsareseptit – parsan ja pekonin suussasulava yhdistelmä anna.fi

Parsa sopii täydellisesti yhteen pekonin kanssa. Kokeile pasteijoita tai ihania lihakääreitä. Kurkkaa Ruoka.fi:n parhaat parsareseptit.