Lihasta.fi kokoaa yhteen ajankohtaista tietoa ja keskustelua kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Millainen on suomalainen lihantuotantoketju? Tietoa kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Mitä liha-alalla ja ruokatrendeissä tapahtuu? Tutustu tuoreimpiin kirjoituksiin, kannanottoihin ja inspiroidu kokkaamaan kotimaisesta lihasta.

Kotimaisen lihan viikko oli kouluissa 14.–18.11.2016 järjestetty teemaviikko, jonka aikana koululaisilla oli mahdollisuus tutustua kotimaisen lihan tuotantoon, käyttöön ja lihan matkaan tilalta ruokapöytään.

Mikä on Lihasta-viestintähanke? Lue lisää täältä.

Etsitkö tietoa kotimaisesta lihasta, lihantuotannosta tai lihan kulutuksesta Suomessa? Täältä voit hakea haluamaasi tietoa sivuston sisällöistä.

Facebook-postaus käyttäjältä Lihasta

Kesän lähestyessä ruokalautanen kevenee ja maukkaat salaatit pääsevät oikeuksiinsa. Kokeile Vappu Pimiän raikasta nuudelisalaattia, jossa jauheliha saa seurakseen nuudelia ja värikkäitä kasviksia! Lime ja chili tuovat potkua kokonaisuuteen. Itämainen nuudelisalde sopii niin arkeen kuin kesäjuhlien kattaukseen.
Vappu Pimiän reseptikirjasta: Itämainen nuudelisalde lihasta.fi

Kesän lähestyessä ruokalautanen kevenee ja maukkaat salaatit pääsevät oikeuksiinsa. Kokeile Vappu Pimiän raikasta nuudelisalaattia, jossa jauheliha saa seurakseen nuudelia ja värikkäitä kasviksia!