Lihasta.fi kokoaa yhteen ajankohtaista tietoa ja keskustelua kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Millainen on suomalainen lihantuotantoketju? Tietoa kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Mitä liha-alalla ja ruokatrendeissä tapahtuu? Tutustu tuoreimpiin kirjoituksiin, kannanottoihin ja inspiroidu kokkaamaan kotimaisesta lihasta.

Kotimaisen lihan viikko oli kouluissa 14.–18.11.2016 järjestetty teemaviikko, jonka aikana koululaisilla oli mahdollisuus tutustua kotimaisen lihan tuotantoon, käyttöön ja lihan matkaan tilalta ruokapöytään.

Mikä on Lihasta-viestintähanke? Lue lisää täältä.

Etsitkö tietoa kotimaisesta lihasta, lihantuotannosta tai lihan kulutuksesta Suomessa? Täältä voit hakea haluamaasi tietoa sivuston sisällöistä.

Facebook-postaus käyttäjältä Lihasta

Viikonloppu lähestyy ja kohta on taas enemmän aikaa nautiskella aamupalasta rauhassa! Hyvä aamupala onkin nyt tärkeämpi kuin koskaan, jotta jaksaa rämpiä keväisessä räntäsateessa. Inspiraatiota aamuherkutteluihin löytyy Henri Alénin aamiaispaistoksen reseptistä Helsingin Sanomissa. http://www.hs.fi/ruoka/reseptit/art-2000005183221.html
Resepti: Englantilainen aamiaispaistos hs.fi

Englantilaisen aamiaisen illallisversio paistuu yhdessä astiassa. Siinä on kaikki: makkaraa, papuja, sieniä, tomaattia – ja tietysti munia.