Lihasta.fi kokoaa yhteen ajankohtaista tietoa ja keskustelua kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Millainen on suomalainen lihantuotantoketju? Tietoa kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Mitä liha-alalla ja ruokatrendeissä tapahtuu? Tutustu tuoreimpiin kirjoituksiin, kannanottoihin ja inspiroidu kokkaamaan kotimaisesta lihasta.

Kotimaisen lihan viikko oli kouluissa 14.–18.11.2016 järjestetty teemaviikko, jonka aikana koululaisilla oli mahdollisuus tutustua kotimaisen lihan tuotantoon, käyttöön ja lihan matkaan tilalta ruokapöytään.

Mikä on Lihasta-viestintähanke? Lue lisää täältä.

Etsitkö tietoa kotimaisesta lihasta, lihantuotannosta tai lihan kulutuksesta Suomessa? Täältä voit hakea haluamaasi tietoa sivuston sisällöistä.

Facebook-postaus käyttäjältä Lihasta

Taas on se aika vuodesta, kun on ilo laittaa simat tulille! Vappuna perinteinen sima maistuu herkulliselta erityisesti hyvän kanasalaatin tai lihapullien kera, unohtamatta tietenkään munkkeja ja tippaleipää! Minkä ruoan kanssa sima maistuu sinulle parhaiten?
Vielä ehdit tehdä simaa vapuksi – Elsa-mummon ohjeella onnistut is.fi

Vappua juhlitaan loppuviikosta. Kotitekoisen siman valmistus kannattaa aloittaa aivan näinä päivinä, että ehdit saada sen valmiiksi.