Lihasta.fi kokoaa yhteen ajankohtaista tietoa ja keskustelua kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Millainen on suomalainen lihantuotantoketju? Tietoa kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Mitä liha-alalla ja ruokatrendeissä tapahtuu? Tutustu tuoreimpiin kirjoituksiin, kannanottoihin ja inspiroidu kokkaamaan kotimaisesta lihasta.

Kotimaisen lihan viikko oli kouluissa 14.–18.11.2016 järjestetty teemaviikko, jonka aikana koululaisilla oli mahdollisuus tutustua kotimaisen lihan tuotantoon, käyttöön ja lihan matkaan tilalta ruokapöytään.

Mikä on Lihasta-viestintähanke? Lue lisää täältä.

Etsitkö tietoa kotimaisesta lihasta, lihantuotannosta tai lihan kulutuksesta Suomessa? Täältä voit hakea haluamaasi tietoa sivuston sisällöistä.

Facebook-postaus käyttäjältä Lihasta

Matkailu- ja ravintolapalvelut MaRan mukaan kotikokkailutrendin ohella ravintolaruokailu arkipäiväistyy ja noutoruokailun suosio on nousussa. Erityisesti iäkkäämmät ihmiset ovat innostuneet käyttämään noutoruokapalveluita, joiden avulla arkeen saa nopeutta, helppoutta ja mikä tärkeintä, vaihtelua ja monipuolisuutta. Monipuolinen ja vaihteleva ruokavalio onkin yksi tärkeimmistä arjen piristäjistä! Ravintola- ja noutoruokailutrendien myötä ruokapaikoissa tarjottavan lihan kotimaisuus on yhä tärkeämmässä asemassa.
Ravintolakokki tekee yhä useamman koti-illallisen – uutena ilmiönä take away -mummot yle.fi

Noutoruuan syöminen lisääntyy jatkuvasti kaupungistumisen myötä. Kainuussa ikäihmiset löysivät noutoruuan ilot.