Lihasta.fi kokoaa yhteen ajankohtaista tietoa ja keskustelua kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Millainen on suomalainen lihantuotantoketju? Tietoa kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Mitä liha-alalla ja ruokatrendeissä tapahtuu? Tutustu tuoreimpiin kirjoituksiin, kannanottoihin ja inspiroidu kokkaamaan kotimaisesta lihasta.

Kotimaisen lihan viikko oli kouluissa 14.–18.11.2016 järjestetty teemaviikko, jonka aikana koululaisilla oli mahdollisuus tutustua kotimaisen lihan tuotantoon, käyttöön ja lihan matkaan tilalta ruokapöytään.

Mikä on Lihasta-viestintähanke? Lue lisää täältä.

Etsitkö tietoa kotimaisesta lihasta, lihantuotannosta tai lihan kulutuksesta Suomessa? Täältä voit hakea haluamaasi tietoa sivuston sisällöistä.

Facebook-postaus käyttäjältä Lihasta

Kotimainen lihantuotantoketju on jäljitettävä ja tiukasti valvottu. Tulevaisuudessa kotimaista lihaa voi kuitenkin olla vaikeammin saatavilla ja lihan kotimaisuusaste uhkaa pudota neljänneksen, Keskisuomalainen uutisoi eilen 24.11. Kotimaisuusasteen pudotessa ulkomailla tuotetun lihan osuus kulutuksesta kasvaa Suomessa.
"Naudanlihan kotimaisuusaste voi pudota 60 prosenttiin" ksml.fi

Keski- ja Itä-Suomen MTK-liittojen lihavaliokunta on huolissaan liha-alan kannattavuudesta. Heikko kannattavuus ja huonot tulevaisuuden odotukset voivat...