Lihasta.fi kokoaa yhteen ajankohtaista tietoa ja keskustelua kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Millainen on suomalainen lihantuotantoketju? Tietoa kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Mitä liha-alalla ja ruokatrendeissä tapahtuu? Tutustu tuoreimpiin kirjoituksiin, kannanottoihin ja inspiroidu kokkaamaan kotimaisesta lihasta.

Kotimaisen lihan viikko oli kouluissa 14.–18.11.2016 järjestetty teemaviikko, jonka aikana koululaisilla oli mahdollisuus tutustua kotimaisen lihan tuotantoon, käyttöön ja lihan matkaan tilalta ruokapöytään.

Mikä on Lihasta-viestintähanke? Lue lisää täältä.

Etsitkö tietoa kotimaisesta lihasta, lihantuotannosta tai lihan kulutuksesta Suomessa? Täältä voit hakea haluamaasi tietoa sivuston sisällöistä.

Facebook-postaus käyttäjältä Lihasta

Viikonloppuna on aikaa kokkailla pidemmänkin kaavan kautta uunissa hitaasti haudutellen. Lapa vaatii pitkää valmistusaikaa, mutta maku kruunaa kärsivällisyyden. Katso Helsingin Sanomista Henri Alénin reseptit herkullisen aterian valmistukseen possun, karitsan tai naudan lavasta!
Huokeaa ja herkullista: possunlapa palkitsee kärsivällisen kokin – tässä reseptit uunilihan valmistukseen hs.fi

Lapa tekee paljon työtä, joten se on vahva ja sitkeä osa eläintä. Pitkä kypsennysaika palkitsee kuitenkin kokin: lihassa on syvä, herkullinen maku. Ja hinta on lihatiskin edullisimpia.