Lihasta.fi kokoaa yhteen ajankohtaista tietoa ja keskustelua kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Millainen on suomalainen lihantuotantoketju? Tietoa kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Mitä liha-alalla ja ruokatrendeissä tapahtuu? Tutustu tuoreimpiin kirjoituksiin, kannanottoihin ja inspiroidu kokkaamaan kotimaisesta lihasta.

Kotimaisen lihan viikko oli kouluissa 14.–18.11.2016 järjestetty teemaviikko, jonka aikana koululaisilla oli mahdollisuus tutustua kotimaisen lihan tuotantoon, käyttöön ja lihan matkaan tilalta ruokapöytään.

Mikä on Lihasta-viestintähanke? Lue lisää täältä.

Etsitkö tietoa kotimaisesta lihasta, lihantuotannosta tai lihan kulutuksesta Suomessa? Täältä voit hakea haluamaasi tietoa sivuston sisällöistä.

Facebook-postaus käyttäjältä Lihasta

Pähkäiletkö vielä pääsiäisen tarjottavien kanssa? Nappaa linkin takaa talteen Vappu Pimiän maistuva resepti ja kokeile vaihtelua perinteisten lammasruokien sijaan! Reseptissä poltetun parsakaalin ja lehtikaalisipsien kera tarjoiltu naudanlihapihvi saa eksoottisen säväyksen gochujang-majoneesista. Herkullista pääsiäistä! Jatkossa voit tutustua kanavissamme myös Vappu Pimiän herkullisiin ruokaresepteihin ja ajatuksiin ruuasta ja ruuanlaitosta.
Vappu Pimiän reseptikirjasta: Pihvi parsakaalin, lehtikaalisipsien ja gochujang-majoneesin kera lihasta.fi

Inspiraatiota keittiöön! Tutustu Vappu Pimiän pihvireseptiin, jossa liha saa seurakseen parsakaalia ja lehtikaalisipsejä.