Lihasta.fi kokoaa yhteen ajankohtaista tietoa ja keskustelua kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Millainen on suomalainen lihantuotantoketju? Tietoa kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Mitä liha-alalla ja ruokatrendeissä tapahtuu? Tutustu tuoreimpiin kirjoituksiin, kannanottoihin ja inspiroidu kokkaamaan kotimaisesta lihasta.

Kotimaisen lihan viikko oli kouluissa 14.–18.11.2016 järjestetty teemaviikko, jonka aikana koululaisilla oli mahdollisuus tutustua kotimaisen lihan tuotantoon, käyttöön ja lihan matkaan tilalta ruokapöytään.

Mikä on Lihasta-viestintähanke? Lue lisää täältä.

Etsitkö tietoa kotimaisesta lihasta, lihantuotannosta tai lihan kulutuksesta Suomessa? Täältä voit hakea haluamaasi tietoa sivuston sisällöistä.

Facebook-postaus käyttäjältä Lihasta

Tällä viikolla kokkaillaan broileria! Broileri on yhä suositumpi lihavalinta: broilerista taikoo helposti ja nopeasti monenlaisia aterioita. Helsingin Sanomista löydät kolme erilaista tapaa valmistaa broileria: revittyä hoisin-broileria rullassa, kana-nuudelikeitto tai rapeaa hunajabroileria viinietikkaperunoilla. Hyvää ruokahalua! Ps. muistitko tarkistaa, onko broilerisi kotimaista?
Broileri on yhä suositumpaa, sillä se sopii arkeen ja juhlaan – kokeile nopeaa nuudelikeittoa tai rapeaa hunajabroileria hs.fi

Kokkaa arkeen nopeasti kana-nuudelikeittoa, kääräise revittyä broileria tortillan sisälle tai anna kokonaisen broilerin kypsyä viikonlopun paremmalle päivälliselle.