Lihasta.fi kokoaa yhteen ajankohtaista tietoa ja keskustelua kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Millainen on suomalainen lihantuotantoketju? Tietoa kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Mitä liha-alalla ja ruokatrendeissä tapahtuu? Tutustu tuoreimpiin kirjoituksiin, kannanottoihin ja inspiroidu kokkaamaan kotimaisesta lihasta.

Kotimaisen lihan viikko oli kouluissa 14.–18.11.2016 järjestetty teemaviikko, jonka aikana koululaisilla oli mahdollisuus tutustua kotimaisen lihan tuotantoon, käyttöön ja lihan matkaan tilalta ruokapöytään.

Mikä on Lihasta-viestintähanke? Lue lisää täältä.

Etsitkö tietoa kotimaisesta lihasta, lihantuotannosta tai lihan kulutuksesta Suomessa? Täältä voit hakea haluamaasi tietoa sivuston sisällöistä.

Facebook-postaus käyttäjältä Lihasta

Keskiviikkona 8.2. eduskunnan Kansalaisinfossa puhuttiin kotimaisesta lihasta ja pohdittiin suomalaisen lihantuotannon nykytilaa ja tulevaisuutta. Keskustelussa korostettiin erityisesti, että suomalaisella lihantuotannolla on merkittäviä vahvuuksia, joita pitäisi tuoda enemmän esiin.
Päättäjät toivat esiin suomalaisen lihantuotannon vahvuudet: “Suomalainen tuottaja voi olla ylpeä työstään” lihasta.fi

Mitkä ovat suomalaisen lihantuotannon vahvuudet ja vaikutukset? Entä voidaanko ruuasta keskustella rakentavasti? Muun muassa näihin kysymyksiin etsittiin vastauksia keskiviikkona 8.2. eduskunnan Kansalaisinfossa järjestetyssä…