Lihasta.fi kokoaa yhteen ajankohtaista tietoa ja keskustelua kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Millainen on suomalainen lihantuotantoketju? Tietoa kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Mitä liha-alalla ja ruokatrendeissä tapahtuu? Tutustu tuoreimpiin kirjoituksiin, kannanottoihin ja inspiroidu kokkaamaan kotimaisesta lihasta.

Kotimaisen lihan viikko oli kouluissa 14.–18.11.2016 järjestetty teemaviikko, jonka aikana koululaisilla oli mahdollisuus tutustua kotimaisen lihan tuotantoon, käyttöön ja lihan matkaan tilalta ruokapöytään.

Mikä on Lihasta-viestintähanke? Lue lisää täältä.

Etsitkö tietoa kotimaisesta lihasta, lihantuotannosta tai lihan kulutuksesta Suomessa? Täältä voit hakea haluamaasi tietoa sivuston sisällöistä.

Facebook-postaus käyttäjältä Lihasta

Ruokalistalla tänään kastiketta, pihvejä tai pullia pari päivää jääkaapissa viihtyneestä jauhelihasta? Mikäli jauhelihan kunto epäilyttää, lue tämä artikkeli! Lihatiedotuksen mukaan jauhelihan harmaa väri ei välttämättä ole merkki siitä, että liha olisi pilaantunutta. Harmaantuminen voi kuitenkin kertoa, että lihaa on saatettu säilyttää liian lämpimässä tai että kylmäketju on katkennut.
Voiko harmaantunutta jauhelihaa vielä syödä? mtv.fi

Vakuumipakatun, raa'an jauhelihan väri saattaa joskus muuttua jääkaapissa punertavasta harmaaksi. Mistä ilmiö johtuu ja voiko harmaantunutta jauhelihaa syödä?