Lihasta.fi kokoaa yhteen ajankohtaista tietoa ja keskustelua kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Millainen on suomalainen lihantuotantoketju? Tietoa kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Mitä liha-alalla ja ruokatrendeissä tapahtuu? Tutustu tuoreimpiin kirjoituksiin, kannanottoihin ja inspiroidu kokkaamaan kotimaisesta lihasta.

Kotimaisen lihan viikko oli kouluissa 14.–18.11.2016 järjestetty teemaviikko, jonka aikana koululaisilla oli mahdollisuus tutustua kotimaisen lihan tuotantoon, käyttöön ja lihan matkaan tilalta ruokapöytään.

Mikä on Lihasta-viestintähanke? Lue lisää täältä.

Etsitkö tietoa kotimaisesta lihasta, lihantuotannosta tai lihan kulutuksesta Suomessa? Täältä voit hakea haluamaasi tietoa sivuston sisällöistä.

Facebook-postaus käyttäjältä Lihasta

Kotimaisen lihan viikko on herättänyt paljon keskustelua. Keskustelua saa käydä ja mielipiteitä jakaa, mutta toivomme asiallista kommentointia puolin ja toisin. Loukkaavat ja rasistiset kommentit poistetaan, samoin spämmi eli samojen kommenttien julkaiseminen moneen kertaan. Hankkeen ja teemaviikon tarkoituksena ei ole lisätä lihankulutusta vaan kiinnittää huomiota ruuan alkuperään ja korostaa, että jos lihaa syö, kotimainen on ulkomaista parempi vaihtoehto.