Lihasta.fi kokoaa yhteen ajankohtaista tietoa ja keskustelua kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Millainen on suomalainen lihantuotantoketju? Tietoa kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Mitä liha-alalla ja ruokatrendeissä tapahtuu? Tutustu tuoreimpiin kirjoituksiin, kannanottoihin ja inspiroidu kokkaamaan kotimaisesta lihasta.

Kotimaisen lihan viikko oli kouluissa 14.–18.11.2016 järjestetty teemaviikko, jonka aikana koululaisilla oli mahdollisuus tutustua kotimaisen lihan tuotantoon, käyttöön ja lihan matkaan tilalta ruokapöytään.

Mikä on Lihasta-viestintähanke? Lue lisää täältä.

Etsitkö tietoa kotimaisesta lihasta, lihantuotannosta tai lihan kulutuksesta Suomessa? Täältä voit hakea haluamaasi tietoa sivuston sisällöistä.

Facebook-postaus käyttäjältä Lihasta

Nyt alkaa olla se aika, kun pitäisi käynnistää kinkunpaistovalmistelut! Helsingin Sanomien Nyt-liitteen toimittaja kyseli Marttaliiton chatissa vinkkejä kinkunpaistoon. Katso vinkit linkin takaa! http://www.hs.fi/nyt/art-2000005015281.html?ref=rss HS:n tiedetoimitus puolestaan lähestyi kinkunpaistamista muun muassa kemian näkökulmasta, katso lisää täältä: http://www.hs.fi/ruoka/art-2000005014486.html?ref=rss
Martat avasivat neuvontachatin – testasimme ja keskustelimme siellä pitkään ja hartaasti kinkkuasioista hs.fi

Marttojen uudessa palvelussa voi jutella reaaliajassa ja kysellä jouluun liittyviä kotitalousasioita. Kokeilimme.