Lihasta.fi kokoaa yhteen ajankohtaista tietoa ja keskustelua kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Millainen on suomalainen lihantuotantoketju? Tietoa kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Mitä liha-alalla ja ruokatrendeissä tapahtuu? Tutustu tuoreimpiin kirjoituksiin, kannanottoihin ja inspiroidu kokkaamaan kotimaisesta lihasta.

Kotimaisen lihan viikko oli kouluissa 14.–18.11.2016 järjestetty teemaviikko, jonka aikana koululaisilla oli mahdollisuus tutustua kotimaisen lihan tuotantoon, käyttöön ja lihan matkaan tilalta ruokapöytään.

Mikä on Lihasta-viestintähanke? Lue lisää täältä.

Etsitkö tietoa kotimaisesta lihasta, lihantuotannosta tai lihan kulutuksesta Suomessa? Täältä voit hakea haluamaasi tietoa sivuston sisällöistä.

Facebook-postaus käyttäjältä Lihasta

Joulukinkun voi valmistaa ja tarjoilla monella tavalla. Millainen kinkunkuorrute on sinun suosikkisi? Pidätkö erityisesti sinappikuorrutteesta vai haluatko joulukinkkusi ehdottomasti neilikoilla? Kommentoi alle omasta mielestäsi parhain kinkunkuorrute ja voit voittaa ruokalahjakortin! Kisa on käynnissä torstaihin 22.12. klo 16 asti. Voittajaan otetaan yhteyttä perjantaina 23.12. Facebook ei ole osallisena kisassa.