Lihasta.fi kokoaa yhteen ajankohtaista tietoa ja keskustelua kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Millainen on suomalainen lihantuotantoketju? Tietoa kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Mitä liha-alalla ja ruokatrendeissä tapahtuu? Tutustu tuoreimpiin kirjoituksiin, kannanottoihin ja inspiroidu kokkaamaan kotimaisesta lihasta.

Kotimaisen lihan viikko oli kouluissa 14.–18.11.2016 järjestetty teemaviikko, jonka aikana koululaisilla oli mahdollisuus tutustua kotimaisen lihan tuotantoon, käyttöön ja lihan matkaan tilalta ruokapöytään.

Mikä on Lihasta-viestintähanke? Lue lisää täältä.

Etsitkö tietoa kotimaisesta lihasta, lihantuotannosta tai lihan kulutuksesta Suomessa? Täältä voit hakea haluamaasi tietoa sivuston sisällöistä.

Facebook-postaus käyttäjältä Lihasta

Pientä twistiä arkeen! Kokeile Helsingin Sanomien meksikolaista broileripeltiä. Mausteisen broilerin ja papujen kaverina toimii hyvin avokado ja korianteri. Nam! Psst. muistathan, että kaikki kokkailussa lähtee laadukkaista, kotimaisista raaka-aineista!
Resepti: Meksikolainen broileripelti hs.fi

Ladon pellille broileria ja kasviksia. Leikkaa lopuksi pinnalle paloja tortillaletuista ja anna niiden rapeutua uunissa.