Lihasta.fi kokoaa yhteen ajankohtaista tietoa ja keskustelua kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Millainen on suomalainen lihantuotantoketju? Tietoa kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Mitä liha-alalla ja ruokatrendeissä tapahtuu? Tutustu tuoreimpiin kirjoituksiin, kannanottoihin ja inspiroidu kokkaamaan kotimaisesta lihasta.

Kotimaisen lihan viikko oli kouluissa 14.–18.11.2016 järjestetty teemaviikko, jonka aikana koululaisilla oli mahdollisuus tutustua kotimaisen lihan tuotantoon, käyttöön ja lihan matkaan tilalta ruokapöytään.

Mikä on Lihasta-viestintähanke? Lue lisää täältä.

Etsitkö tietoa kotimaisesta lihasta, lihantuotannosta tai lihan kulutuksesta Suomessa? Täältä voit hakea haluamaasi tietoa sivuston sisällöistä.

Facebook-postaus käyttäjältä Lihasta

Kotimainen lihantuotanto tuo verotuloja Suomeen. Elintarvikealalta kerätyt vero ylittävät selvästi alalle ohjatun tuen. Luonnonvarakeskus Luken Suomen maatalous ja maaseutuelinkeinot 2015 -raportin mukaan valtion budjetista ohjataan tukia maatalouteen noin 1,3 miljardia euroa siinä missä esimerkiksi pelkästään ruoan arvonlisäverotuksesta rahaa kertyy valtiolle 1,7 miljardia euroa.