Lihasta.fi kokoaa yhteen ajankohtaista tietoa ja keskustelua kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Millainen on suomalainen lihantuotantoketju? Tietoa kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Mitä liha-alalla ja ruokatrendeissä tapahtuu? Tutustu tuoreimpiin kirjoituksiin, kannanottoihin ja inspiroidu kokkaamaan kotimaisesta lihasta.

Kotimaisen lihan viikko oli kouluissa 14.–18.11.2016 järjestetty teemaviikko, jonka aikana koululaisilla oli mahdollisuus tutustua kotimaisen lihan tuotantoon, käyttöön ja lihan matkaan tilalta ruokapöytään.

Mikä on Lihasta-viestintähanke? Lue lisää täältä.

Etsitkö tietoa kotimaisesta lihasta, lihantuotannosta tai lihan kulutuksesta Suomessa? Täältä voit hakea haluamaasi tietoa sivuston sisällöistä.

Facebook-postaus käyttäjältä Lihasta

Kotimaisuushaasteen paikka! Tiedätkö varmasti ravintolassa tai ruokalassa käydessäsi, mistä ruoka on peräisin? Maa- ja metsätalousministeriön teettämän tutkimuksen mukaan kotimaisuuden arvostus on kasvanut ja noin 80 prosenttia suomalaisista haluaa tietää ruokansa, erityisesti punaisen lihan, alkuperämaan, mutta vain joka viides kysyy ruoan alkuperästä ravintolassa. Tässä hyvä muistutus tarkistaa ensi kerralla ulkona syödessä, mistä lautasella oleva liha on peräisin! #kotimaisuushaaste
Harva kysyy ruuan alkuperää ravintolassa – punaisen lihan tuotantomaa kiinnostaa suomalaisia eniten epressi.com

Lähes 80 prosenttia suomalaisista haluaisi tietää, mistä heidän ruokansa on kotoisin. Silti suurin osa kysyy vain harvoin tai...