Lihasta.fi kokoaa yhteen ajankohtaista tietoa ja keskustelua kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Millainen on suomalainen lihantuotantoketju? Tietoa kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Mitä liha-alalla ja ruokatrendeissä tapahtuu? Tutustu tuoreimpiin kirjoituksiin, kannanottoihin ja inspiroidu kokkaamaan kotimaisesta lihasta.

Kotimaisen lihan viikko oli kouluissa 14.–18.11.2016 järjestetty teemaviikko, jonka aikana koululaisilla oli mahdollisuus tutustua kotimaisen lihan tuotantoon, käyttöön ja lihan matkaan tilalta ruokapöytään.

Mikä on Lihasta-viestintähanke? Lue lisää täältä.

Etsitkö tietoa kotimaisesta lihasta, lihantuotannosta tai lihan kulutuksesta Suomessa? Täältä voit hakea haluamaasi tietoa sivuston sisällöistä.

Facebook-postaus käyttäjältä Lihasta

Ruokakasvatus ja -tieto on tärkeää! Moni nykynuori ei välttämättä tiedä, miten liha päätyy tilalta pöytään. Lue kommenttimme aiheeseen Lihasta.fi -sivulta!
Ruoan alkuperästä puhuminen nuorille ja lapsille yhä tärkeämpää lihasta.fi

Helsingin Sanomissa nostettiin esiin lauantaina 13.1., kuinka nykylapset eivät enää tiedä, mistä ruoka tulee. Ruoantuotannosta vieraantuminen on yhä merkittävämpi riski kaupungistuneessa Suomessa, jossa vain harvoilla nuorilla on kosketuspinta…