Lihasta.fi kokoaa yhteen ajankohtaista tietoa ja keskustelua kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Millainen on suomalainen lihantuotantoketju? Tietoa kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Mitä liha-alalla ja ruokatrendeissä tapahtuu? Tutustu tuoreimpiin kirjoituksiin, kannanottoihin ja inspiroidu kokkaamaan kotimaisesta lihasta.

Kotimaisen lihan viikko oli kouluissa 14.–18.11.2016 järjestetty teemaviikko, jonka aikana koululaisilla oli mahdollisuus tutustua kotimaisen lihan tuotantoon, käyttöön ja lihan matkaan tilalta ruokapöytään.

Mikä on Lihasta-viestintähanke? Lue lisää täältä.

Etsitkö tietoa kotimaisesta lihasta, lihantuotannosta tai lihan kulutuksesta Suomessa? Täältä voit hakea haluamaasi tietoa sivuston sisällöistä.

Facebook-postaus käyttäjältä Lihasta

Miltä kuulostaa naudan lavasta valmistettu ranskalainen sipuli-lihapata, mausteinen Latinalaisen Amerikan carne guisada -pata tai belgialainen carbonade flamande -pata pekonilla ja tummalla oluella? Kirkkaat talvipäivät kuin huutavat ulkoilua ja lopuksi vatsa kiljuu tuhtia täytettä, joten ei kuin padat hautumaan!
Kokeile viikonloppuna: Tuhti lihapata vie makumatkalle maailmalle – ja kolmen tunnin haudutus takaa, että keittiöstä tulvii upea tuoksu hs.fi

Valitse makumatkasi kohteeksi jokin viidestä takuulla mehevästä lihapadasta ympäri maailmaa.