Lihasta.fi kokoaa yhteen ajankohtaista tietoa ja keskustelua kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Millainen on suomalainen lihantuotantoketju? Tietoa kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Mitä liha-alalla ja ruokatrendeissä tapahtuu? Tutustu tuoreimpiin kirjoituksiin, kannanottoihin ja inspiroidu kokkaamaan kotimaisesta lihasta.

Kotimaisen lihan viikko oli kouluissa 14.–18.11.2016 järjestetty teemaviikko, jonka aikana koululaisilla oli mahdollisuus tutustua kotimaisen lihan tuotantoon, käyttöön ja lihan matkaan tilalta ruokapöytään.

Mikä on Lihasta-viestintähanke? Lue lisää täältä.

Etsitkö tietoa kotimaisesta lihasta, lihantuotannosta tai lihan kulutuksesta Suomessa? Täältä voit hakea haluamaasi tietoa sivuston sisällöistä.

Facebook-postaus käyttäjältä Lihasta

Tuntuuko arki kiireiseltä eikä aika riitä arkiruokien kokkaamiseen itse alusta loppuun? Soimaako omatunto? Älä lannistu, välillä on ihan ok vetää mutkat suoriksi ja oikaista keittiössä. Lue Vapun uusi blogipostaus sivuiltamme ja huokaise! Psst. Muista kiireessäkin hyvän ruoanlaiton perusasiat: laadukkaat, kotimaiset raaka-aineet ja rento mieli, niin hyvä tulee!
Vappu Pimiän kynästä: Kiireessä mutkat suoriksi, se on ihan ok! lihasta.fi

Aika ei riitä monipuolisten, vaihtelevien arkiruokien kokkaamiseen itse alusta loppuun ja omatunto soimaa? Älä lannistu, kiireessä on ihan ok vetää mutkat suoriksi! Lue Vapun blogi arjen oikaisuista tästä.