Lihasta.fi kokoaa yhteen ajankohtaista tietoa ja keskustelua kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Millainen on suomalainen lihantuotantoketju? Tietoa kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Mitä liha-alalla ja ruokatrendeissä tapahtuu? Tutustu tuoreimpiin kirjoituksiin, kannanottoihin ja inspiroidu kokkaamaan kotimaisesta lihasta.

Kotimaisen lihan viikko oli kouluissa 14.–18.11.2016 järjestetty teemaviikko, jonka aikana koululaisilla oli mahdollisuus tutustua kotimaisen lihan tuotantoon, käyttöön ja lihan matkaan tilalta ruokapöytään.

Mikä on Lihasta-viestintähanke? Lue lisää täältä.

Etsitkö tietoa kotimaisesta lihasta, lihantuotannosta tai lihan kulutuksesta Suomessa? Täältä voit hakea haluamaasi tietoa sivuston sisällöistä.

Facebook post by Lihasta

Maistuisiko perinteinen lihakeitto, joka nostaa makumuistot pintaan ja tuo lämpöä talvipäiviin?Lihakeitto vaatii hieman aikaa, mutta on lopulta helppo ruoka, josta herkuttelee pidempääkin! Klikkaa itsesi reseptivihkoomme ja nappaa Vappu Pimiän luottoresepti talteen. Ja muistathan tutustua valitsemasi lihan alkuperään!
Vappu Pimiän reseptikirjasta lihasta.fi/vapunreseptit