Lihasta.fi kokoaa yhteen ajankohtaista tietoa ja keskustelua kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Millainen on suomalainen lihantuotantoketju? Tietoa kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Mitä liha-alalla ja ruokatrendeissä tapahtuu? Tutustu tuoreimpiin kirjoituksiin, kannanottoihin ja inspiroidu kokkaamaan kotimaisesta lihasta.

Kotimaisen lihan viikko oli kouluissa 14.–18.11.2016 järjestetty teemaviikko, jonka aikana koululaisilla oli mahdollisuus tutustua kotimaisen lihan tuotantoon, käyttöön ja lihan matkaan tilalta ruokapöytään.

Mikä on Lihasta-viestintähanke? Lue lisää täältä.

Etsitkö tietoa kotimaisesta lihasta, lihantuotannosta tai lihan kulutuksesta Suomessa? Täältä voit hakea haluamaasi tietoa sivuston sisällöistä.

Facebook post by Lihasta

Usein liha ei tarvitse seurakseen muuta kuin suolaa tai pippuria sekä hyvät lisäkkeet tai yrttejä. Yhdestä raaka-aineesta saa kuitenkin helposti monta erilaista ateriaa ihan vain maustamalla ja maistamalla! Lue mausteista lisää artikkelistamme.
Mausteilla uusia makuvivahteita liharuokiin! lihasta.fi/ajankohtaista

Usein liha ei tarvitse seurakseen muuta kuin suolaa tai pippuria sekä hyvät lisäkkeet tai yrttejä. Mausteilla saa kuitenkin uusia vivahteita ja vaihtelua. Lue täältä vinkit liharuokien maustamiseen!