Lihasta.fi kokoaa yhteen ajankohtaista tietoa ja keskustelua kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Millainen on suomalainen lihantuotantoketju? Tietoa kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Mitä liha-alalla ja ruokatrendeissä tapahtuu? Tutustu tuoreimpiin kirjoituksiin, kannanottoihin ja inspiroidu kokkaamaan kotimaisesta lihasta.

Kotimaisen lihan viikko oli kouluissa 14.–18.11.2016 järjestetty teemaviikko, jonka aikana koululaisilla oli mahdollisuus tutustua kotimaisen lihan tuotantoon, käyttöön ja lihan matkaan tilalta ruokapöytään.

Mikä on Lihasta-viestintähanke? Lue lisää täältä.

Etsitkö tietoa kotimaisesta lihasta, lihantuotannosta tai lihan kulutuksesta Suomessa? Täältä voit hakea haluamaasi tietoa sivuston sisällöistä.

Facebook post by Lihasta

Katso sivuiltamme talteen Vappu Pimiän resepti mausteiseen ja maittavaan pho-keittoon! Pho on lähestulkoon vietnamilaisten kansallisruoka, jonka lientä keitetään luista pitkään ja hartaasti. Ps. Muistathan valita keittoosi lihaa, jonka alkuperän tiedät.
Vappu Pimiän reseptikirjasta: Pho-keitto lihasta.fi/ajankohtaista

Katso tästä Vapun resepti mausteiseen ja maittavaan pho-keittoon, joka on erinomainen talvipäivien tai flunssakauden lohturuoka. Phota kehtaa tarjoilla ilolla myös illanistujaisissa!