Lihasta.fi kokoaa yhteen ajankohtaista tietoa ja keskustelua kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Millainen on suomalainen lihantuotantoketju? Tietoa kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Mitä liha-alalla ja ruokatrendeissä tapahtuu? Tutustu tuoreimpiin kirjoituksiin, kannanottoihin ja inspiroidu kokkaamaan kotimaisesta lihasta.

Kotimaisen lihan viikko oli kouluissa 14.–18.11.2016 järjestetty teemaviikko, jonka aikana koululaisilla oli mahdollisuus tutustua kotimaisen lihan tuotantoon, käyttöön ja lihan matkaan tilalta ruokapöytään.

Mikä on Lihasta-viestintähanke? Lue lisää täältä.

Etsitkö tietoa kotimaisesta lihasta, lihantuotannosta tai lihan kulutuksesta Suomessa? Täältä voit hakea haluamaasi tietoa sivuston sisällöistä.

Facebook post by Lihasta

Tekeekö mieli pizzaa? Kenenpä ei tekisi! Kokeile sivuiltamme Vappu Pimiän reseptiä ja loihdi itsellesi pizzanautinto esimerkiksi kotimaisella kinkulla ja muilla lempitäytteilläsi. Yön yli lepäävän taikinan valmistus vaatii kärsivällisyyttä, mutta odotus palkitaan!
Vappu Pimiän reseptikirjasta: Yön yli pizza lihasta.fi/ajankohtaista

Tekeekö mieli pizzaa? Kenenpä ei tekisi! Kokeile tätä Vappu Pimiän reseptiä ja loihdi itsellesi pizzanautinto esimerkiksi kotimaisella kinkulla ja muilla lempitäytteilläsi. Yön yli lepäävän taikinan valmistus vaatii kärsivällisyyttä, mutta odotus palkitaan!