Lihasta.fi kokoaa yhteen ajankohtaista tietoa ja keskustelua kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Millainen on suomalainen lihantuotantoketju? Tietoa kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Mitä liha-alalla ja ruokatrendeissä tapahtuu? Tutustu tuoreimpiin kirjoituksiin, kannanottoihin ja inspiroidu kokkaamaan kotimaisesta lihasta.

Kotimaisen lihan viikko oli kouluissa 14.–18.11.2016 järjestetty teemaviikko, jonka aikana koululaisilla oli mahdollisuus tutustua kotimaisen lihan tuotantoon, käyttöön ja lihan matkaan tilalta ruokapöytään.

Mikä on Lihasta-viestintähanke? Lue lisää täältä.

Etsitkö tietoa kotimaisesta lihasta, lihantuotannosta tai lihan kulutuksesta Suomessa? Täältä voit hakea haluamaasi tietoa sivuston sisällöistä.

Facebook post by Lihasta

<3 Tie sydämeen käy vatsan kautta – tee siis vaikutus vaikka kokonaisella uunibroilerilla! Jotta ilta päättyisi hyvään ruokaan eikä hätävaraan, ei kannata sooloilla: kokeile tätä Vappu Pimiän takuuvarmaa reseptiä, jossa suomalainen, laadukas broileri saa makuparikseen kotimaisia kasviksia ja säväyksen sitruunaa!
Vappu Pimiän reseptikirjasta: kokonainen uunibroileri lihasta.fi/ajankohtaista

Kuinka moni onkaan kokeillut kokonaisen kanan valmistamista? Nyt on hyvä aika ensimmäiselle kokeilukerralle! Kokonainen uunikana on yllättävän vaivaton, ja sen seuraksi voi vaihtelun vuoksi kokeilla erilaisia lisukkeita maun mukaan. Tässä Vappu Pimiän reseptissä...