Lihasta.fi kokoaa yhteen ajankohtaista tietoa ja keskustelua kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Millainen on suomalainen lihantuotantoketju? Tietoa kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Mitä liha-alalla ja ruokatrendeissä tapahtuu? Tutustu tuoreimpiin kirjoituksiin, kannanottoihin ja inspiroidu kokkaamaan kotimaisesta lihasta.

Kotimaisen lihan viikko oli kouluissa 14.–18.11.2016 järjestetty teemaviikko, jonka aikana koululaisilla oli mahdollisuus tutustua kotimaisen lihan tuotantoon, käyttöön ja lihan matkaan tilalta ruokapöytään.

Mikä on Lihasta-viestintähanke? Lue lisää täältä.

Etsitkö tietoa kotimaisesta lihasta, lihantuotannosta tai lihan kulutuksesta Suomessa? Täältä voit hakea haluamaasi tietoa sivuston sisällöistä.

Facebook post by Lihasta

Kaipaatko uutta twistiä tortilloihin ja tacoihin? Kokeile täytteenä meksikolaista nyhtöpossua kotimaisesta lihasta! Vappu Pimiän carnitas-reseptillä possu kypsyy maukkaaksi sekä kattilassa että uunissa ja makuelämys on taattu! Klikkaa itsesi tästä sivuillemme ja ota Vapun carnitas-ohje talteen.
Vappu Pimiän reseptikirjasta: Carnitas eli meksikolainen nyhtöpossu lihasta.fi