Lihasta.fi kokoaa yhteen ajankohtaista tietoa ja keskustelua kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Millainen on suomalainen lihantuotantoketju? Tietoa kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Mitä liha-alalla ja ruokatrendeissä tapahtuu? Tutustu tuoreimpiin kirjoituksiin, kannanottoihin ja inspiroidu kokkaamaan kotimaisesta lihasta.

Kotimaisen lihan viikko oli kouluissa 14.–18.11.2016 järjestetty teemaviikko, jonka aikana koululaisilla oli mahdollisuus tutustua kotimaisen lihan tuotantoon, käyttöön ja lihan matkaan tilalta ruokapöytään.

Mikä on Lihasta-viestintähanke? Lue lisää täältä.

Etsitkö tietoa kotimaisesta lihasta, lihantuotannosta tai lihan kulutuksesta Suomessa? Täältä voit hakea haluamaasi tietoa sivuston sisällöistä.

Vappu Pimiän reseptikirjasta: neljä helppoa ja nopeaa!

Vappu PImiän reseptikirjasta, kansikuva mausteista

Onko arkesi kiireinen? Kaipaatko helppoja ja nopeita reseptejä herkullisten aterioiden valmistukseen? Ei hätää, Lihasta-hanke ja Vappu Pimiä tarjoavat sinulle inspiraatiota arjen ruokaralliin!

Kysyimme Vappu Pimiältä hyväksi todettuja reseptejä, ja neljä ohjetta päätyi loppusuoralle: appelsiinibroileri, possuwokki, lihapullapasta ja perinteinen lihakeitto. Herkullista ja helppoa!

Kokosimme reseptit pieneksi vihkoseksi, jonka voit vaikka tulostaa jääkaapin oveen! Löydät reseptit täältä: www.lihasta.fi/vapunreseptit 

Näillä ohjeilla on ilo kokkailla vaikka koko perheen kanssa, sillä reseptit sopivat hyvin aloitteleville kokeille!

Ruokarakkaudella,

Vappu Pimiä & Lihasta