Lihasta.fi kokoaa yhteen ajankohtaista tietoa ja keskustelua kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Millainen on suomalainen lihantuotantoketju? Tietoa kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Mitä liha-alalla tapahtuu? Tutustu tuoreimpiin kirjoituksiin ja kannanottoihin.

Kotimaisen lihan viikko oli kouluissa 14.–18.11.2016 järjestetty teemaviikko, jonka aikana koululaisilla oli mahdollisuus tutustua kotimaisen lihan tuotantoon, käyttöön ja lihan matkaan tilalta ruokapöytään.

Mikä on Lihasta-viestintähanke? Lue lisää täältä.

Etsitkö tietoa kotimaisesta lihasta, lihantuotannosta tai lihan kulutuksesta Suomessa? Täältä voit hakea haluamaasi tietoa sivuston sisällöistä.

Vappu Pimiä vierailee: Kuuselan nautatila Loimaalla

Elokuun lopulla Lihasta-hankkeella oli Vappu Pimiän kanssa tilaisuus tutustua Kuuselan nautatilan arkeen Loimaalla. Tilaa pyörittävät Mauri ja Katriina Kuusela, jotka hoitavat kerrallaan yhteensä yli 400 nautaa parin viikon ikäisistä teuraskokoisiin. Katso videolta, mitä tilan arkeen kuuluu ja mihin kaikkiin hommiin Vappu laitettiin!

Lue lisää vierailusta täältä.