Lihasta.fi kokoaa yhteen ajankohtaista tietoa ja keskustelua kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Millainen on suomalainen lihantuotantoketju? Tietoa kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Mitä liha-alalla ja ruokatrendeissä tapahtuu? Tutustu tuoreimpiin kirjoituksiin, kannanottoihin ja inspiroidu kokkaamaan kotimaisesta lihasta.

Kotimaisen lihan viikko oli kouluissa 14.–18.11.2016 järjestetty teemaviikko, jonka aikana koululaisilla oli mahdollisuus tutustua kotimaisen lihan tuotantoon, käyttöön ja lihan matkaan tilalta ruokapöytään.

Mikä on Lihasta-viestintähanke? Lue lisää täältä.

Etsitkö tietoa kotimaisesta lihasta, lihantuotannosta tai lihan kulutuksesta Suomessa? Täältä voit hakea haluamaasi tietoa sivuston sisällöistä.

Vappu Pimiä kokkaa: lihan valinta, säilytys ja käsittely

Kokkailuhetket alkavat ostoksilla ja jatkuvat kaupasta keittiöön – kunnes on aika nauttia hyvästä ruoasta!

Lihasta kävi Vappu Pimiän kanssa kauppareissulla ja keittiössä. Matkan varrella selvisi vinkit siihen, mitä lihaa valitessa, säilyttäessä ja käsiteltäessä kannattaa ottaa huomioon ja miksi pakkausmerkintöihin kannattaa tutustua. Katso vinkit videolta niin tiedät!