Lihasta.fi kokoaa yhteen ajankohtaista tietoa ja keskustelua kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Millainen on suomalainen lihantuotantoketju? Tietoa kotimaisesta lihasta, sen tuotannosta ja kulutuksesta Suomessa.

Mitä liha-alalla tapahtuu? Tutustu tuoreimpiin kirjoituksiin ja kannanottoihin.

Kotimaisen lihan viikko oli kouluissa 14.–18.11.2016 järjestetty teemaviikko, jonka aikana koululaisilla oli mahdollisuus tutustua kotimaisen lihan tuotantoon, käyttöön ja lihan matkaan tilalta ruokapöytään.

Mikä on Lihasta-viestintähanke? Lue lisää täältä.

Etsitkö tietoa kotimaisesta lihasta, lihantuotannosta tai lihan kulutuksesta Suomessa? Täältä voit hakea haluamaasi tietoa sivuston sisällöistä.

Jatkossa voit tutustua sivuillamme Vappu Pimiän ruokamaailmaan

Vappu Pimiä

Hei,

Olen Vappu Pimiä, juontaja-toimittaja ja ruokakirjailija. Mutta ennen kaikkea olen kahden tyttären äiti, joka rakastaa ruokaa ja ruoanlaittoa.

Pyrin tekemään kaiken ruoan itse, mutta tiukan paikan tullen tai lasten vaatiessa turvaudutaan einesmaksalaatikkoon. Ruoanlaiton pitää olla hauskaa ja arkena myös nopeaa, viikonloppuna siihen voi sitten tuhlata enemmänkin aikaa.

Yritän kehittää toimivia yksinkertaisia reseptejä, joissa on kuitenkin joku juju. Raaka-aineiden laadusta olenkin tarkka, se on peruspilari hyvään ateriaan. Meillä kaikki syö kaikkea ja yhä enemmän ostan ruokani myös suoraan tiloilta. Ulkomaista lihaa et jääkaapistani löydä!

Tarjoilen sinulle reseptejäni sekä ajatuksia ruoan ympäriltä, tervetuloa mukaan!

Ruokarakkaudella,

Vappu

Lihasta-hankkeen kanavissa voit tutustua jatkossa myös Vappu Pimiän herkullisiin ruokaresepteihin ja ajatuksiin ruuasta ja ruuanlaitosta. Vapulle ruoanlaitto ja laadukkaat raaka-aineet ovat lähellä sydäntä ja erityisesti lihan kotimaisuudella on merkitystä.